Bouw een smart home in 2020 voor minder dan €500,-

2020 heeft altijd een uitgesproken futuristische smaak gehad. Binnen enkele dagen wordt de toekomst ons heden. Wat kunt u doen als u nieuw bent in huisautomatisering en aan de slag wilt gaan zonder een fortuin uit te geven? In dit artikel geven we u tips over diversen smart home systemen om uw huis te automatiseren.

Begin met een videodeurbel

Als u aan de slag wilt gaan terwijl u het budget laag houdt, raden we u ten zeerste het basismodel van de klassieke videodeurbel van Nedis aan. U profiteert van de meeste functies voor minder dan €70,-. Gemak is het belangrijkste voordeel van video-toegangssystemen en een Nedis videodeurbel zorgt ervoor dat de bediening naadloos is via de Nedis Smartlife app. Het enige dat u hoeft te doen is uw deurbel aansluiten op uw wifi-netwerk en u blijft verbonden met uw huis, zelfs wanneer u niet thuis bent. Zodra iemand belt, ontvang je direct een pushbericht op je smartphone. Zelfs als iemand naar de voordeur komt maar niet belt, krijgt u nog steeds een pushbericht.

Smart speaker

Slimme luidsprekers zijn zeker een aanvulling op uw slimme woning. Als u bijvoorbeeld uw slimme apparaten verbindt met uw slimme luidspreker, kunt u op apparaatverzoeken reageren met spraakberichten. Denk bijvoorbeeld aan slimme lampen, vraag de smart speaker of deze kunnen worden in- of uitgeschakeld. U koopt al een smart speaker van het merk Nedis voor slechts €75,-.

Slimme verlichting

Als u uw verlichting wilt opfleuren zonder veel uit te geven, is een Wi-fi Smart LED-lamp een verstandig startpunt. U hoeft geen elektricien in te schakelen of u zorgen te maken over opnieuw bedraden. Probeer deze bollen gewoon en probeer ze na verloop van tijd uit te breiden als u ze naar uw zin vindt. Sluit ze aan en nu kun je de helderheid en kleur van deze lampen aanpassen vanaf je smartphone of tablet. En als je super slim bent, kun je ze zelfs organiseren met je stem via de Nedis speaker. Je hebt al een slimme lamp voor €10,-.

Een smart beveiligingscamera zonder een fortuin uit te geven

Domotica is veel eenvoudiger geworden. Een gebruiksvriendelijke Smart Outdoor IP-camera kan eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande Wi-Fi-netwerk om de open ruimtes van uw huis te bewaken en elk geluid of beweging op te nemen. De camera neemt op in Full HD-resolutie (1920×1080 pixels) voor absoluut heldere beelden. Bovendien is de camera ook ‘s nachts krachtig: de nachtzichtmodus heeft een bereik van 15 meter.

Wanneer je het geld hebt, waarom zou je van je huis dan geen smart home maken? Ga mee met de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *