Geschikte werkkleding

In veel sectoren is werkkleding verplicht. Dan hebben we het niet over een dresscode, maar verplichte dingen die zorgen dat je veilig je werk uit kunt voeren. Dit soort werkkleding van Bowork bestel je eenvoudig online. Je vindt hier allerlei dingen als het om werkkleding gaat. Voorheen bestond werkkleding misschien vooral uit een bouwbroek en schoenen met stalen neuzen, inmiddels zijn er hele collecties van werksokken tot -handschoenen en -jassen. Alles wat je nodig hebt aan werkkleding zou je dus bij Bowork kunnen vinden.

Veilige werkkleding

Werkkleding wordt vooral voorgeschreven in het kader van veiligheid. Er zijn simpelweg beroepen en werkplaatsen waar veiligheid in acht genomen moet worden. Daarvoor zijn natuurlijk stalen neuzen en helmen, maar ook reflecterende werkkleding valt onder veiligheidskleding. Dit is cruciaal voor banen waarbij er langs de weg of langs het spoor gewerkt wordt bijvoorbeeld. Werkkleding met een EN 471 norm is geschikt voor high visibility – dus het goed zichtbaar zijn in de kleding. Als zichtbaarheid cruciaal is, kijk dan ook naar zo’n norm, dan weet je zeker dat je goed zit.

Regen- en thermokleding

Een groot deel van Bowork werkkleding is ook regenkleding of thermokleding. Als je buiten werkt, is het wel zo fijn dat je zo min mogelijk last hebt van de weersomstandigheden. Thermokleding houdt je warm, maar zorgt ook dat vocht goed wordt afgevoerd. Je vindt bij Bowork thermokleding van M-Wear, Avento, Craft en meer.

Regenkleding is wel zo praktisch in een land waar veel regenval is. Regen valt in hartje zomer en in de winter, dat voelt toch net wat anders. Hoe dan ook is het belangrijk dan professionele werk regenkleding te hebben. 

Merken

We noemden al wat merken van de thermokleding, maar Bowork biedt meer dan deze merken. Zo verkopen ze ook Hydrowear, Workman, Tricorp, Uniwear, Brams Paris en Snickers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *