Het huren van afvalcontainers in de corona crisis

Werk vanuit huis. Niet iedereen heeft deze kans, maar voor velen van ons is werken aan de keukentafel heel gewoon geworden. Sommige bedrijven hebben hun werknemers al gevraagd om tot minstens 2021 thuis te blijven werken. Als je zoveel tijd in huis doorbrengt, begin je er anders naar te kijken. Kritischer. Je merkt ineens dat de muur nieuwe verf kan gebruiken, en dat het vuil op zolder soms wel eens gereinigd moet worden.

Als je het gevoel hebt dat je wilt beginnen, moet je hier zeker van profiteren. Voor je het weet is er nog veel meer mogelijk en wordt onze tijd opgeslokt door reizen, sporten, kinderen meenemen naar zwemles en sociale evenementen. De tijd die u nu bespaart op verplaatsingen van en naar het werk, kan worden gebruikt voor klein huishoudelijk werk, zoals schilderen, behangen en het schoonmaken van kasten en schuren.

Tijdens het klussen heb je veel rotzooi en deze rotzooi moet je ook kwijt kunnen. Voor grote klussen zijn bouw- en sloopbakken of grindbakken dus verstandig om te huren.

Is het nu veilig om een ​​container te huren?

Deze buitengewone omstandigheden vereisen speciale zorg van iedereen. Wanneer u een container huurt, plaatst de chauffeur een container voor uw deur. U kunt aangeven waar u de container wilt hebben. Als iedereen maar 1,5 meter afstand houdt, is dat geen probleem. Er mag niets worden ondertekend bij het plaatsen van containers.

Er is geen persoonlijk contact vereist om over de container te beschikken. Het is belangrijk dat u zich houdt aan de afgesproken regels voor het vullen van containers. Maximaal 20 cm boven de rand en alleen de juiste afvalstroom. Dit voorkomt dat de chauffeur het afval verplaatst of de container meeneemt.

Drukte milieustraten

Als je veel afval hebt, heb je twee opties. Je brengt hem naar een ecologische straat of huurt een afvalcontainer. Beiden zijn goede oplossingen met hun eigen voor- en nadelen. Zelfs in deze tijden kun je nog steeds naar de milieustraat. Let op hoe laat je gaat en draai je om als het te druk is. In de afgelopen maanden zijn er al meerdere waarschuwingen gegeven voor grote menigten in milieustraten

Als uw budget het toelaat, is een bouwcontainer huren dus een verstandige optie. Dit vermijdt fysiek contact en u hoeft het huis niet uit! Voor elk type afval is het eenvoudig om online een afvalcontainer te huren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *