Het voordeel van een entresolvloer in een magazijn

Ze komen steeds vaker voor in verschillende magazijnen, een entresolvloer. Een entresolvloer zorgt ervoor dat de ruimte in het magazijn optimaal benut wordt. Bij een entresolvloer kunnen pallets, producten of andere zaken worden opgestapeld waardoor u met dezelfde beschikbare ruimte meer andere activiteiten kunt doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld nog een extra stelling bouwen of is het mogelijk om er een papiercontainer te plaatsen. Omdat een eigenschap van een entresolvloer is dat deze ontzettend stevig gebouwd zijn, worden de kansen op ongelukken verminderd. De entresolvloer moet vanuit de wet aan allerlei verschillende eisen voldoen en moet regelmatig gekeurd worden. Hierdoor weet u zeker dat deze stevig genoeg is om uw spullen op te slaan. Zeker wanneer uw magazijn schikt over veel hoogte, is een entresolvloer een geschikte optie. U hoeft hierdoor niet gelijk op zoek naar een nieuwe locatie wanneer u meer ruimte in uw magazijn wilt creëren. Zeker omdat het mogelijk is om de entresolvloeren op maat te maken, geeft het u als ondernemer veel extra mogelijkheden.

Wat zijn de eigenschappen van een entresolvloer?

Zoals benoemd zorgt de entresolvloer dus voor extra ruimte in het magazijn. Hierdoor is het voor u mogelijk om meer ruimte te creëren waar u weer extra producten kunt opslaan. Dit doet de entresolvloer door gebruik te maken van het hoogteverschil tussen de begane grond en het plafond. De entresolvloer kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld van hout, staal of beton. De entresolvloer is niet alleen de vloer van de tussenverdieping, maar eigenlijk de gehele constructie. Hierbij kunt u zelf bepalen wat u van de constructie wilt terugzien. Zo is het mogelijk om de trap op verschillende plekken te plaatsen. Dit is natuurlijk handig, omdat niet ieder magazijn er op dezelfde manier uitziet. Hierdoor is het mogelijk om uw entresolvloer af te stellen op uw magazijn. Met een entresolvloer is het mogelijk om deze tot ruim 2000kg per meter te belasten.

Hoe kom ik aan een entresolvloer

Wanneer u besloten heb om een entresolvloer aan te schaffen, zijn er verschillende bedrijven waar u terecht kunt. Bekijk hiervoor eerst goed wat u nodig heeft en wat de afmetingen zijn. Het is niet bij ieder bedrijf mogelijk om de entresolvloer op maat te laten maken, dus dan is het zonde om uw tijd te verspillen aan het contacteren van dit soort bedrijven. Bekijk dus eerst goed of het bedrijf u kan helpen met de afmeting entresolvloer die u nodig hebt. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om te kijken hoe eerdere projecten eruit zien. Hieraan kunt u zien of de soort vloer goed bij uw magazijn past. Een van de bedrijven waar dit goed geregeld is, is Noordrek Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *