Hout keert terug in de woning

Het gebeurt steeds vaker dat we hout zien terugkeren in de woning op verschillende plekken. Hout is echt een ware trend. Maar je moet er niet in doorslaan. Wat zijn op dit moment de echte trends? We zijn even voor je op onderzoek gegaan.

Houten trap

De houten trap is nog nooit zo mooi geweest. Wanneer je denkt aan een houten trap weet ik zeker dat je op dit idee niet zo snel zou komen. Een pallethouten trap: hoe gaaf is dat? Pallets zijn overal te vinden en of soms zelfs gratis af te halen. Ideaal dus om te hergebruiken voor een trap. In combinatie met een witte muur springt de trap er dan ook echt uit en krijg jij een prachtig resultaat!

Houten tafel

De boomstamtafels zijn weer helemaal terug van weggeweest. We zien deze tafels steeds vaker terugkeren in de woning. De boomstamtafels worden gemaakt van een echte boomstam en daardoor is de tafel zeer mooi. Alle naden en knopen van de boom blijven hierdoor namelijk zichtbaar. Van dit boomstam hout is het ook leuk om bijpassende stoelen te laten maken om de look echt compleet te krijgen.

Houten kozijnen

Ondanks dat je zou denken dat kunststof kozijnen steeds vaker geplaatst worden omdat die langer goed zouden blijven. zien we steeds vaker dat men toch voor de houten kozijnen kiest. Dit omdat deze kozijnen een betere kwaliteit hebben in tegenstelling tot de kunststof kozijn. Houten kozijnen blijven daardoor nog steeds regelmatig geplaatst worden.

Houten deuren

Ook zien we steeds vaker steigerhouten deuren in de woning. Deze deuren geven de woning een industriële uitstraling zonder dat het een dure investering is. De houten deur keert ook steeds vaker terug in de vorm van een hangschuif deur. Deze deuren geven je woning net iets meer een landelijke look.

Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden waar je hout in kunt verwerken binnen de woning. En bovenstaande is zeker niet alles. Hout duikt letterlijk overal in de woning op zelfs in keukens en badkamers. Genoeg mogelijkheden dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *