Infrarood verwarmingspanelen

Energiebesparing wordt elk jaar belangrijker. Zeker nu de winterdagen in aantocht zijn, is het tijd om een milieuvriendelijke verwarming te overwegen. Een opkomende energiezuinige verwarmingstechniek is de infrarood verwarming. Dankzij deze techniek zal u heel wat energie besparen terwijl u toch van een aangename warmte zal genieten. Comfort Heating biedt daarom infrarood verwarmingspanelen aan die zowel de hoofdverwarming als een bijverwarming kunnen vervangen. Zo kan u de winterdagen warm doorbrengen terwijl u dit niet aan uw energiefactuur zal merken.

Hoe werkt de verwarming?

De warmte die een infrarood verwarming afgeeft, wordt vaak vergeleken met de stralingswarmte van de zon. In tegenstelling tot de elektrische verwarming, zal de lucht door de infraroodstralen niet verwarmd worden. De infraroodpanelen zullen namelijk de objecten in een ruimte opwarmen. Eenmaal de objecten opgewarmd zijn, zullen zij op hun beurt weer warmte aan de omgeving afgeven. Elke ruimte wordt zo snel en efficiënt verwarmd.

Hoofd- en bijverwarming

De infrarood verwarming van Comfort Heating is uiterst geschikt als hoofdverwarming, waarbij de temperatuur van elke ruimte apart geregeld kan worden. U kan er dus voor kiezen om slechts één of meerdere ruimtes op te warmen. Verder zijn de panelen ook een perfecte vervanger voor de bijverwarming. Infraroodpanelen worden bijvoorbeeld vaak in de badkamer gebruikt zodat u zich in een aangename temperatuur kan douchen!

Kies voor Comfort Heating

Kiest u voor infraroodpanelen van Comfort Heating zal u ook de lokale economie steunen. De volledige productie vindt namelijk in huis plaats. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze bovendien een uitstekende kennis van zaken en staan ze zowel particuliere als zakelijke klanten steeds professioneel bij. Infrarood is de verwarmingstechniek van de toekomst en dankzij Comfort Heating kan u nu al van de vele voordelen profiteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *