Nú is de beste tijd voor vervanging van je cv-ketel door erkend installateur Slotboom

Er zijn verschillende redenen om een cv-ketel te vervangen, zoals door ouderdom en slijtage. Of als er steeds weer opnieuw problemen ontstaan en de reparaties elkaar opvolgen en het echt tijd is om de cv-ketel te vervangen. Heb je een huis gekocht? Dan is het ook altijd raadzaam om te overwegen direct een nieuwe cv-ketel te kopen. Overigens is daar nu het beste moment voor, want de koude wintermaanden komen er weer aan. Slotboom is de erkende installateur die je daarbij graag op weg helpt.

Waarom nu?

Er zijn meerdere redenen om op dit moment de cv-ketel te laten vervangen door erkend installateur Slotboom. De winter staat voor de deur en dat betekent dat de verwarming steeds vaker aanstaat. Een oude cv-ketel is niet meer zo rendabel en dat betekent dat de kosten hoger oplopen. Gemiddeld gaat een cv-ketel overigens ongeveer vijftien jaar mee.

Een andere reden dat de tijd nu rijp is, heeft betrekking op de alsmaar stijgende energieprijzen. Dat betekent dat een oude ketel nog veel meer extra geld kost terwijl je bij een nieuw exemplaar profiteert van een hoog rendement en meer comfort.

De energieprijzen blijven maar stijgen en daar is op te besparen door je cv-ketel nu te vervangen. Een extra tip van Slotboom is om eens te kijken naar de opties om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier.

  • Rendement verbeteren
  • Lagere energiekosten
  • Meer comfort

Waarom door Slotboom?

Slotboom is een erkend installateur en heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in centrale verwarming. Bovendien installeert Slotboom overal in Nederland nieuwe cv-ketels van alle gerenommeerde merken, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Bijvoorbeeld van merken als Intergas, Valliant, Nefit en Remeha. Bij de vervanging van een cv-ketel is er bovendien sprake van volledige fabrieksgarantie.

Het is onder meer mogelijk om alleen een cv-ketel naar keuze aan te schaffen bij Slotboom. Dan bespaar je op de kosten door de installatie zelf uit te voeren. Heb je daar geen ervaring in dan is het uiteraard aan te raden om de installatie uit te besteden. 

Er is nog een reden om voor Slotboom te kiezen bij de vervanging van een cv-ketel. Zo is het mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment. De nieuwste modellen zijn altijd beschikbaar en er is het voordeel van een aanbod tegen zeer scherpe prijzen.

  • Installatiespecialist met meer dan 25 jaar ervaring
  • Gerenommeerde merken
  • Fabrieksgarantie
  • Uitgebreide keuze
  • Zeer scherpe prijzen

Profiteer van alle voordelen door nu de cv-ketel te laten vervangen door Slotboom Installatie Techniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *