Ontdek meer over het reisadvies voor Ibiza

Vanwege de pandemie van het coronavirus heeft Ibiza enkele regels en voorschriften ingesteld voor toerisme. Daarom moet je, voordat je dit eiland bezoekt, op zoek naar de actuele informatie over Ibiza corona. Je zult dan kunnen achterhalen wat de vereisten en beperkingen zijn om Ibiza te bezoeken. Het reisadvies geldt niet alleen voor de toeristen, maar geldt ook voor alle mensen die op dit eiland werken of wonen. Als je het reisadvies van Ibiza checkt, kun je controleren of je in aanmerking komt om daarheen te kunnen reizen. Hieronder wordt de gedetailleerde informatie over de regels voor reizen op Ibiza uitgelegd.

Toegangsbeperkingen

Ter informatie, Ibiza maakt deel uit van Spanje. Gelukkig is de status van dit land groen. Dat betekent dat je op dit eiland kunt werken of op vakantie kunt gaan. Houd er echter rekening mee dat er verschillende beperkingen gelden voor het reizen naar Ibiza. Om in aanmerking te komen om dit eiland te bezoeken, moet je verschillende gezondheidsdocumenten overleggen. Ten eerste moet je in het bezit zijn van het vaccinatiebewijs. Dit kan in de vorm van een herstelcertificaat of een testcertificaat. Daarnaast moet je ook een gezondheidscertificaat en gezondheidsverklaring opstellen. Wanneer deze documenten zijn voltooid, kun je een kaart Ibiza pakken en dit eiland gaan verkennen.

De regels voor reizen op Ibiza

Ibiza past nog steeds de social distance protocollen toe in openbare ruimtes. Je dient minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere mensen. Ook moeten kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen mondkapjes dragen in het openbaar vervoer en binnen. Echter, sinds 20 april 2022 past de overheid de mondkapjesplicht niet meer toe. Bovendien mogen de cafés, restaurants en bars op volle capaciteit opengaan. Zo kun je genieten van een feestje in elke nachtclub die je maar wilt. Het nachtleven op Ibiza loopt als vanouds. De bezoekers van bars of restaurants hoeven geen QR-code te scannen voordat ze de locatie betreden. Ibiza is veilig voor toeristen. Zo kun je je vakantie naar Ibiza zo snel mogelijk plannen. Onthoud dat de beste tijd om Ibiza te bezoeken in de zomer is. Daarom moet je je accommodaties zo snel mogelijk boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *