Ontwerp jouw droomkeuken!

Hoe ziet jouw droomkeuken er uit? Ontwerp de keuken van je dromen. Je droomkeuken wordt werkelijkheid: eerst in een 3D ontwerp. Je kunt namelijk zelf jouw gewenste keuken samenstellen, bestaande uit talloze verschillende onderdelen die beschikbaar zijn bij. Je kan het volledig zelf kiezen: van de fronten, het binnenwerk tot het keukenblad.  Wij ontwerpen samen en bespreken alle details.

Stijl en indeling

Op basis van jouw wensen en ideeën gaan wij aan de slag. We ontwerpen je keuken, bekijken alle materialen. Er is heel veel mogelijk. We bespreken je voorkeuren: hoeveel kastruimte is er nodig voor alle spullen? Is het voor een groot gezin? Ben je een fanatieke koker? Houd je van moderne apparatuur? Al deze vragen komen aan bod. We nemen uitgebreid de tijd om al je wensen door te nemen en uit te werken in het ontwerp. Op basis van deze ideeën wordt er een 3D ontwerp gemaakt van jouw keuken op maat.

Functionaliteit

Omdat je heel wat uren door zult brengen in jouw droomkeuken is het belangrijk om de keuken ook aan te passen aan jouw lichaam en houding. We kunnen de hoogte van de keuken bepalen aan de hand van jouw lengte! Dit maakt het gebruik van je keuken nog prettiger. Ook de belangrijkste functies in de keuken: koken, koelen en afwassen  worden  doorgenomen.

Wij maken jouw droomkeuken op maat. Op basis van jouw ideeën en wensen maken wij een ontwerp en gaan we aan de slag met het maken. Ook de montage wordt volledig verzorgd op locatie.

Ook jouw keuken op maat? Wij maken jouw droomkeuken op maat. Naast een design keuken op maat, kun je ook denken aan een moderne keuken op maat. Echt bijzonder is de houten keuken op maat. Massief hout in de keuken! Ontwerp nu ook jouw exclusieve keukens Brabant.

Wij maken graag uw keuken op maat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *