Tips voor als je eens niet aan het verbouwen bent

Als (ver-)bouwer ben je altijd bezig plannen te maken. Is het niet voor het verbouwen van je eigen huis, dan is het wel voor het verbeteren van de indeling van kamers, het creëren van extra kastruimte of het bouwen van een nieuw tuinhuis.
Je hebt het er druk mee. Het voorbereiden is een tijdrovend en intensief proces.
Met name het opdoen van inspiratie en het vergaren van informatie kost veel tijd.
Dit is geen verloren tijd, want: een goede voorbereiding is het halve werk!

Handig zo’n schootkussen

Een groot deel van de voorbereiding van (ver-)bouwplannen vind plaats met behulp van de computer. De laptop is hiervoor het meest gebruikte apparaat. Deze zet je op schoot, ’s avonds als je op de bank zit. Zo kun je meteen het journaal kijken of je favoriete Netflix serie.
Je herkent dan zeker wel het vervelende gevoel van de warmte die onder de laptop vandaan komt en irriteert op je bovenbenen?

Hier is een eenvoudige oplossing voor bedacht: schaf een schootkussen aan.

Wat is een schootkussen?

Een schootkussen heeft een harde toplaag, meestal van mdf, met een zacht katoenen kussen aan de onderzijde van het blad. Het kussen is gevuld met zacht materiaal, waardoor het heel flexibel is. Het grote voordeel van een schootkussen als hulpmiddel onder je laptop is dat het kussen de warmte absorbeert die uit de onderzijde van de laptop vandaan komt. Je bovenbenen blijven dus veel koeler. Het voorbereiden van je nieuwe plan is vanaf nu veel comfortabeler.

En als ik geen verbouwing aan het plannen ben?

Ook dan is het schootkussen erg handig. Waar je maar behoefte hebt aan een klein tafelblad kun je het schootkussen gebruiken. Denk aan gebruik op de bank voor het eten, lezen en andere bezigheden. Datzelfde geldt als je in de tuin in je lounge set zit. Vanaf nu heb je altijd een handig hulpmiddel in de buurt.

Waar koop je zo’n schootkussen?

Kadogalerie, winkel en webwinkel uit Haarlem heeft een uitgebreid assortiment schootkussens. Zo’n 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden.
Bezoek de website van Kadogalerie, of kies direct je favoriete schootkussen uit.
Binnen twee minuten en voor nog 20 euro kun je er al eentje aanschaffen. Tegenwoordig kun je er overigens zelfs een met een zelfgekozen foto of afbeelding laten maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *