stainless steel bolts

Trespa schroeven in combinatie met Trespa platen

De echte doe-het-zelver wil natuurlijk wel een goede klus afleveren en om daarvoor te zorgen kies je zorgvuldig de materialen die je gebruikt. Als je een klus wilt doen waar je goede platen voor nodig hebt die wel tegen een stootje kunnen en die lang meegaan kun je zeker voor Trespa kiezen. Mijn ervaringen met het materiaal lees je hier.

Trespa schroeven maken je klus af

Trespa platen zet je vast met Trespa schroeven. Deze zijn speciaal gemaakt voor dit materiaal. Trespa kun je ook goed lijmen maar voor bepaalde klussen wordt (extra) vastzetten met schroeven zeker aangeraden. Op die manier zit het gewoon steviger vast. Zeker als je de platen verticaal ophangt is schroeven de beste bevestigingsmanier.

Waarom voor Trespa kiezen?

Trespa is niet goedkoop maar dan heb je wel goed materiaal. Misschien heb je wel eens eerder van de merknaam gehoord maar weet je niet precies wat Trespa nu eigenlijk is. Daarom even een korte uitleg over het materiaal. Trespa wordt gemaakt van samengeperste houtvezels of papier dat gecombineerd wordt met een bindmiddel. De platen worden voorzien van een speciale coating waardoor ze duurzaam worden en heel wat kunnen hebben, ook bij buitengebruik. Trespa is meer een soort kunststof dan dat je het een natuurlijk materiaal zou noemen.

Platen op maat of zelf zagen

Als je ervoor kiest Trespa te kopen kun je dit doen door een grote plaat aan te schaffen die je zelf op maat maakt maar zagen is wel een nauwkeurig klusje en je hebt er wel het juiste gereedschap voor nodig. Als je goed gemeten hebt en precies weet hoe groot de platen voor je klus dienen te zijn kun je ze ook op maat laten zagen zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Wel zo makkelijk natuurlijk. Trespa kun je bij de bouwmarkt kopen maar online behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Kijk goed wat je nodig hebt en vergelijk de prijzen voordat je overgaat tot de aanschaf. Zo kom je altijd het voordeligst uit.

Waar koop je Trespa schroeven?

Trespa schroeven kun je samen met de platen online aanschaffen. Kijk en bereken hoeveel  je er nodig hebt zodat je nooit om een schroef verlegen hoeft te zitten. De schroeven kosten wel wat maar je kunt ze dan ook in bijna alle kleuren krijgen. Dat is wel zo fijn want dan kun je ook schroeven kopen die bij de platen passen. Deze zijn namelijk in tal van kleuren te koop. De Trespa schroeven draai je zo aan dat ze voor een goede bevestiging zorgen maar ook dat je de platen er niet mee beschadigt. Kortom, een handige schroef die bij de plaat past en waarmee je de klus tot een goed einde kunt brengen.

Kijk altijd goed hoeveel je nodig hebt

Trespa schroeven online bestellen vanuit je luie stoel? Bereken goed hoeveel je er nodig hebt want net eentje tekort werkt frustrerend weet deze klusser je te vertellen. Hoeveel dit er zijn kun je lezen op internet en ook zelf uitrekenen. Ze kosten wel wat maar voldoende is wel zo praktisch.

Extra tip: Houten pallets worden vaak gebruikt in de logistieke sector, omdat ze stevig zijn en prima buiten kunnen staan. Als transport eenheid zul je ze dan ook vaak terug zien. Houten pallets kopen koop je in grote hoeveelheden waardoor je ze het best kan verplaatsen met een vorkheftruck of een pompwagen. Om goederen dus veilig op te slaan en te vervoeren kan je het best gebruik maken van pallets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *