Tussen al die bouw vacatures zit jouw droombaan

Verbouwen 

Ben je een handige klusjesman of -vrouw die het heerlijk vindt om van alles aan te pakken in huis, samen met je partner of huisgenoot, of alleen? Lekker aanrommelen in je werkplaats achter in de tuin en met gereedschap in de weer zijn. Er is altijd wel iets te doen in huis. Je zit nooit echt stil. Je vrienden zijn ook blij met je. Is er een keer een verhuizing, word jij gebeld of je misschien graag wilt helpen met een kleine of grote verbouwing. Het vak heb je geleerd van je vader of een ander familielid die jou als jong kind altijd meenam naar de bouw. Gaandeweg leerde je de kneepjes van het vak kennen. Je bent meer te vinden in de bouwmarkt dan in de kroeg.

Je hart ligt in de bouw 

Toch kan het maar zo zijn dat je een heel ander vak hebt geleerd. Op aanraden van een mentor of omdat er meer carrièrekansen lagen. Het betaalde mogelijk beter, maar je nam op de koop toe dat je wel veel te vinden zou zijn op één plek. Was je je hart gevolgd, dan was je in de bouw terechtgekomen en niet op kantoor, op de weg of in de fabriek. Weet dan dat het nooit te laat is om nog te switchen van baan. In de jaren 2022/2023 liggen de banen voor het oprapen en is er een enorme vraag naar vakmensen. Het is nu een goed moment om te kijken naar bouw vacatures, om te zien of er een aanbod is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 


Op gesprek, wat je situatie momenteel ook is 

Het hangt van je situatie af of je gemakkelijk van baan kunt veranderen. Er is een verschil of je in je gezin alleenverdiener bent en alles op alles moet zetten, of een single zonder torenhoge hypotheek met amper verplichtingen naar anderen toe. Toch is het voor deze beide uitersten en iedereen ertussenin goed om advies te vragen bij Centerpoint, het werving- en selectiebureau voor bouwprofessional. Want wie weet heb jij competenties en talenten waar net díe ene werkgever of opdrachtgever naar op zoek is. 


Meer werkgelegenheid in de bouw 

Volgens onderzoek zal bouwvergunningverlening weer op gang komen na de genomen maatregelen om de stikstofdepositie te verkleinen. Rond 2023 zal de bouwproductie daarom weer sterk op gang komen. Dat betekent meer werkgelegenheid en daarmee samenhangend baanzekerheid. Er komen voor jou dus goede tijden aan. Het overwegen waard om in ieder geval een vrijblijvend gesprek aan te gaan met de specialisten van Centerpoint.


Bouw vacatures 

Wil je uiteindelijk van je uit de hand gelopen hobby je werk maken en als bouwprofessional door het leven gaan, dan onderneem je stappen om dat te bereiken. Uiteindelijk moet je werkende leven er zo prettig mogelijk uitzien en moet jij lekker in je vel zitten. Ga er dus goed voor zitten en bekijk de actuele bouw vacatures om precies die baan er uit te pikken waar jij warm voor loopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *