Verschillende soorten schuttingen

Steeds meer mensen hebben een schutting. Logisch, want een schutting zorgt voor privacy. Als je geen schutting hebt, heb je veel enorm veel inkijk, want mensen kunnen zo je tuin in kijken. Misschien vind je dat niet erg, dan is dat ook helemaal oké, maar er zijn steeds meer mensen die dat toch wel problematisch vinden. Zij willen een eigen tuin die is afgebakend met een schutting of iets dergelijks, iets om de inkijk te beperken. Als je van plan bent om iets te kiezen uit nieuwe schuttingen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden: welke schutting past het beste bij jouw tuin en voldoet tegelijkertijd aan jouw wensen. Het is goed om ongeveer van tevoren te weten wat je wilt, zodat je kunt zoeken met een filter. Er zijn namelijk veel verschillende schuttingen, dus als je voor jezelf helder hebt wat je graag wilt hebben, is het makkelijk om de juiste schutting sneller te vinden. In dit artikel lees je meer over verschillende soorten schuttingen.

Verschillende soorten schuttingen

Zoals ik net al even kort noemde, heb je de keuze uit veel verschillende schuttingen. Hieronder staan verschillende soorten schuttingen genoemd:

  • Houten schuttingen.
  • Bamboe schuttingen: dit is een houten schutting die betonpalen heeft die onder te verdelen zijn in drie verschillende soorten, namelijk: douglas hout, grenen hout en hardhout. Deze schutting is erg stevig.
  • Tuinschermen.

Bamboe schuttingen en tuinschermen

De houten schuttingen worden almaar populairder, maar heb je ook nog keuze als je helemaal niet zo gek bent op hout? Ja zeker. Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor schuttingen van bamboe. Bamboe schuttingen hebben een erg natuurlijk uiterlijk, aangezien er gebruik wordt gemaakt van bamboestokken. Zeer duurzaam, dus een lange levensduur! Geen wonder dat er ook steeds meer groen ter beschutting wordt gebruikt, zoals planten, struiken en bomen. Dichter bij de natuur kun je immers niet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *