Verschillende trucks om in te zetten bij werk in een magazijn

Bij het werken in een magazijn komt erg veel kijken. Een magazijn is namelijk een heel erg belangrijke plek voor ieder bedrijf. Dit is namelijk de plek waar alle producten binnenkomen, worden opgeslagen en worden klaargemaakt om naar de volgende plek te gaan. Het magazijn is dus zeker een belangrijke plek voor ieder bedrijf. Hierdoor is het logisch dat het werk in een magazijn zo soepel mogelijk moet verlopen. Het is bijvoorbeeld een erg goed idee om te kijken naar bedrijven zoals STILL voor intern transport. Ook is het een goed idee om verder te lezen zodat je meer te weten kunt komen over de verschillende trucks die het werk in een magazijn fijner kunnen maken.

Handpallettrucks voor intern transport

Er zijn erg veel verschillende trucks waar je uit kunt kiezen wanneer je op zoek bent naar een goede truck voor het interne transport in een magazijn. Verschillende trucks van STILL kun je bijvoorbeeld op de website bekijken. Handpallettrucks zijn een goede optie voor wanneer je vaak erg zware producten moet verzetten. Een goede handpallettruck kan vaak namelijk tot zo ongeveer 2500 kilogram dragen. Wanneer er in jouw bedrijf veel met zware goederen wordt gewerkt, is het dus zeker een heel erg goed idee om een goede handpallettruck aan te schaffen. Deze zal het werk in het magazijn een heel stuk fijner en comfortabeler maken.

Goede stapelaars

Stapelaars worden ook gezien als trucks. De functie van een stapelaar is eigenlijk heel erg simpel uit te leggen. Het is namelijk erg goed mogelijk om met een stapelaar goederen op elkaar te zetten. Wanneer dit in het magazijn van jouw bedrijf vaak moet gebeuren, is het dus zeker een heel erg goed idee om een geschikte stapelaar aan te schaffen. Het is hierbij belangrijk dat je let op de verschillende kenmerken van de stapelaar. Sommige stapelaars kunnen namelijk hogere gewichten tillen dan andere stapelaars. Wanneer het in jouw magazijn vaak nodig is om zware goederen op te stapelen, is het dus een erg goed idee om te kiezen voor een stapelaar met een hoog hefvermogen. 

Laagheffende pallettrucks voor korte afstanden

Het komt ook wel eens voor dat er een truck nodig is speciaal voor de korte afstanden in een magazijn. Hiervoor zijn laagheffende pallettrucks perfect geschikt. Dit zijn vaak pallettrucks die een minder hoge capaciteit hebben dan handpallettrucks. In tegenstelling tot een handpallettruck kan een laagheffende pallettrucks namelijk maar ongeveer maximaal 1200 kilogram heffen. Deze truck is dus erg goed geschikt voor situaties waarbij er minder zware goederen moeten worden vervoerd. Vaak is de afstand die met laagheffende pallettrucks wordt afgelegd ook minder lang. 

Werken in de hoogte met een hoogwerker

In een magazijn komt het logischerwijs ook wel eens voor dat je op hoogte zult moeten werken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je orders moet picken op een hoogte van bijvoorbeeld vier meter. Uiteraard moet je hiervoor omhoog getild worden. Dit kan gedaan worden door een hoogwerker. Door middel van een hoogwerker kun je op een veilige en stabiele manier in de hoogte werken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *