Welke trap gebruik jij in de bouw?

Aluminium trappen zijn onmisbaar in de bouw. Ben jij ook benieuwd welke trappen er gebruikt worden bij de verschillende werkzaamheden in de bouw? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Toch interessant om te weten als bouwvakker!

Bordestrappen

Bordestrappen zijn aluminium trappen met een aantal trede en een platform, oftewel sta bordes aan de bovenkant. Deze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en ontzettend gemakkelijk in gebruik. Brede veilige kokertredes in combinatie met speciale blindklinknagels zorgen voor extra veiligheid. Deze trappen zijn ook nog eens probleemloos met één hand te bedienen. Deze trap kan veelzijdig gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan simpele klussen in huis, schilderwerken of bij het ramenwassen.

Verrijdbare trap met bordes

Verrijdbare trap met bordeshttps://www.klimexpert.nl/product/dirks-verrijdbaar-bordestrap-aan-1-zijde-trede-nu-gratis-montage-en-leveren/

De verrijdbare trap met bordes is een aluminium verrijdbare platformtrap. Oftewel magazijntrap. Deze trap kan dubbele tredes hebben of aan één enkele zijde en hij is natuurlijk verrijdbaar. Door de leuningen aan de zijkanten is je veiligheid gegarandeerd. Zodra je de trap oploopt, zakt deze naar de grond, waardoor deze niet meer verplaatst kan worden of verrijden. De trap kan precies afgesteld worden, voor bijvoorbeeld een gladde gevlinderde vloer of een wat ruwere ondergrond. Deze trap is ideaal om in een magazijn te gebruiken. Bij werkvloeren met verschillende hoogtes of hoge te bewerken muren. Stabiel en veilig werken is dan zeker een vereiste. Wat fijn is aan deze trappen, is dat ze licht zijn om te verplaatsen maar oersterk als ze op hun plek staan.

Enkele magazijn trap

Dit zijn toch wel de eenvoudigste in hun soort. Ideaal voor thuisgebruik en handig om op te bergen. De trap is veilig en als je kiest voor een Dirks trap, dan ben je ook nog eens gegarandeerd van een hoge levensduur.  Dirks trappen zijn te koop bij de Klimexpert. De trappen zijn in verschillende lengtes te bestellen, dus voor ieder wat wils.

Dubbele trap met kniebeugel

Deze trap heeft zoals de naam het al zegt een extra kniebeugel. Zodat je tijdens je werkzaamheden je knie kunt laten steunen. Hier zit tevens een gereedschapshouder aan, wat ontzettend handig is als je geen handen meer vrij hebt. Ideaal bij een schilder klus bijvoorbeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *