Maak je woning compleet met deze tips

Er zijn verschillende woningtrends gaande, waardoor we soms door de bomen het bos niet meer zien. Welke attributen mogen er echt niet missen in jouw nieuwe woning? Wij vroegen het ons ook af en zijn voor jou op onderzoek uitgegaan. We hebben een heleboel leuke hebbedingetjes gevonden die jij in jouw woning moet hebben:

Zitzakken
Zitzakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet ze steeds vaker terug keren. Je ziet ze niet alleen op de slaapkamer van jouw kinderen, maar ook gewoon in de woonkamer. Hoe lekker is het om een boekje te lezen op een grote zitzak? Zitzakken zijn tegenwoordig in allerlei kleuren, stoffen en patronen te vinden. Er is altijd wel een zitzak te vinden die bij jou wensen en behoeften past!

Muurdecoratie
Ook zien we steeds meer en meer muurdecoratie. We kunnen het zo gek niet bedenken, van verschillende soorten lijstjes, tot aan verschillende geschilderde attributen. Wanneer je een egale kleur muur is het leuk om hier eens mee te gaan spelen. Zo kun jij jouw woning naar eigen inzicht helemaal compleet maken.

Plantjes
Ook de plantjes zijn weer terug van weggeweest. Waar we vroeger een of twee grote planten in onze woning hadden, hebben we er nu soms wel tien. Er zijn heel veel verschillende groenen planten die het heel lang vol kunnen houden. Denk aan verschillende soorten vetplanten en cactussen. Ook planten als de pannenkoekplant en de olifantsoor zijn zeer geschikt. Al deze planten hebben maar een keer in de week water nodig. Daarnaast gaan deze planten vaak heel lang mee.

Kussens
Wanneer je een bank en stoelen hebt of zelfs een zitzak, vergeet dan niet de finishing touch. Kussens kunnen het namelijk al snel een stuk knusser en gezelliger maken. Ze maken je zithoek helemaal af. Je kunt op deze manier ook de sfeer in jouw woonkamer continu veranderen, door te spelen met kussens in verschillende kleuren en patronen.

Dankzij deze tips is jouw woonkamer straks echt compleet. Nu is het aan jou om te kijken welke attributen aansluiten bij jou smaak en interieur! Vergeet niet om jouw eigen creatieve brein te gebruiken bij het combineren van alles. Dan weten wij zeker dat het helemaal goed komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *