Waarom zou je een PVC visgraat vloer laten leggen?

Voor bij wie het zweet al uitbreekt bij de gedachte aan het zelf leggen van een nieuwe PVC visgraat vloer, hebben we goed nieuws. Je kunt dit namelijk compleet uit handen geven. Wie ervoor kiest om een PVC visgraat te laten leggen door Roobol, bespaart in ieder geval op de nodige kopzorgen. Want je haalt een echte vakman in huis die niet alleen de vloer komt leggen, maar je ook goed kan adviseren.

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van het laten leggen van een PVC vloer in de badkamer. Want wist je bijvoorbeeld dat een PVC tegel voor in de badkamer van Roobol waterbestendig en makkelijk schoon te houden is? En een anti-sliplaag heeft? En dat PVC tegels niet koud aanvoelen aan je blote voeten? Met PVC tegels voor de badkamer haal je alle voordelen van een PVC vloer in huis. Met de looks van bijvoorbeeld een houten visgraatvloer, strakke badkamertegels of een industriële betonlook.

Daarom is je PVC visgraat vloer laten leggen een goed idee

Maar even terug naar het zelf leggen van een PVC visgraat vloer. Dat kan een behoorlijk arbeidsintensief werkje zijn. Je moet exact de grootte van de betreffende ruimte meten. Bepalen in welke richting je de ‘pijl’ van de visgraat wilt laten wijzen. En het leggen van de vloer moet echt heel nauwkeurig en strak gebeuren. Ook moet je behoorlijk wat gereedschap tot je beschikking hebben. Als je geen professionele of hobbyklusser bent, heb je dat niet standaard in huis.

Natuurlijk zijn er allerlei stappenplannen en online video’s te vinden voor het leggen van je PVC visgraat vloer. En je kunt altijd advies inwinnen in de winkel. Maar wat als je gewoon niet zo handig of nauwkeurig bent? Er de tijd niet voor hebt? En last but not least: wat als het misgaat? Dan kun je alleen maar boos op jezelf of op je medeklusser(s) worden. Want garantie op het verkeerd leggen van je vloer heb je dan niet. Met het inhuren van een professional voor het leggen van je PVC visgraat vloer heb je hier geen omkijken naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *