Manieren om de waarde van je huis in één weekend te verhogen

De waarde van je huis is een nietszeggend getal, tenzij je het probeert te verkopen. Dus als je op zoek bent naar de best mogelijke prijs voor je huis, wat kun je dan in één weekend doen om de kans hierop te vergroten? Wij vertellen het je!

Voer kleine reparaties uit

Elke keer dat je de trap op loopt, beloof je de leuning “binnenkort” strakker te maken. Wanneer je de deur open doet, maak je plannen om de deurklink te vervangen. En telkens als je naar het toilet gaat, wil je die gekleurde bril eruit gooien. Nou, nu is het moment om dat allemaal aan te pakken! Hetzelfde geldt voor het dichten van kleine gaatjes in de gipsplaat, het vervangen van doorgebrande gloeilampen en het schoonmaken van de ramen. Je bent misschien aan deze kleine gebreken gewend geraakt, maar ze zullen opvallen bij kopers en ze laten zich afvragen welke andere reparaties je hebt verwaarloosd. Hiernaast kan mooi deurbeslag – denk aan zwart – je huis er duurder uit laten zien.

Word slim

Slimme technologie staat tegenwoordig op de wenslijst van bijna elke huizenkoper. Sleutelloze sloten met Bluetooth of Wi-Fi laten huiseigenaren komen en gaan zonder dat ze sleutels hoeven mee te nemen. Garagedeuropeners met wifi-functie waarschuwen je als je de garagedeur per ongeluk open laat staan. Andere geweldige slimme technologie-functies zijn een videodeurbelsysteem en een slimme thermostaat.

Geef je keuken een mini-make-over

Een keukenrenovatie is een van de meest kosteneffectieve verbeteringen die een huiseigenaar kan aanbrengen. Je kunt natuurlijk niet een hele verbouwing in een weekend doen, maar je kunt wel genieten van een mini-make-over. Begin met het schilderen van kasten. Voeg vervolgens trendy zwarte of met olie gewreven bronzen hardware toe aan de kasten en een nieuwe, moderne statement-kraan aan je gootsteen. Verwissel je hanglampen van bouwkwaliteit voor iets meer in het oog springend en voilà, jouw keuken heeft een geheel nieuwe look.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *