Meer vrijheid voor je kat

Meer vrijheid voor je kat

Wanneer je een kat hebt die graag naar buiten wil, doe je er verstandig aan om een kattenluik aan te schaffen. Dit geeft je huisdier veel vrijheid en zorgt er daarbij voor dat je zelf niet continu op hoeft te staan. Maar bij de aanschaf van een standaard kattenluik, komt er een vervelend nadeel bij kijken. Ongewenste buurtkatten kunnen dit kattenluik namelijk ook gebruiken. Daarom is het sureflap kattenluik met microchip ontworpen.

Sureflap

Sureflap is een is een productlijn van het Engelse merk Sure Petcare. Dit merk heeft meerdere productlijnen met ieder een ander product dat centraal staat. Sureflap is gespecialiseerd in kattenluiken met innovatieve technieken die verwerkt zijn in het ontwerp.

Kattenluiken met microchip

De kattenluiken van Sureflap, laten je huisdier naar binnen door de ingebrachte chip te lezen. Bij de aanschaf van een Sureflap kattenluik, registreer je het chipnummer van jouw kat. Vervolgens gaat het kattenluik alleen open bij herkenning van de chip en werkt deze als een soort elektronische sleutel voor de kat. Dit zorgt ervoor dat er geen andere katten binnen kunnen dringen wanneer zij niet geregistreerd staan.

Deze manier van het binnenlaten van je kat, zorgt ervoor dat deze geen halsband om hoeft.

Nadat de kat naar binnen of buiten is gegaan, sluit het kattenluik automatisch. De Sureflap kattenluiken werken op batterijen en vereisen geen stroom. Je kunt de luiken overal plaatsen, van houten deuren, tot muren en zelfs in ramen. Er is dus altijd een geschikte plek voor het kattenluik.

Ook kunnen de Sureflap kattenluiken ingesteld worden voor bepaalde tijdstippen. Voel jij je er niet fijn bij dat de kat midden in de nacht naar buiten kan? Dan kan je een tijdsgrens instellen waardoor het luik niet opengaat tussen bepaalde tijdstippen. Niet alleen is dit een veiligere optie voor je kat, het zorgt er ook voor dat jij veilig naar bed kan gaan en je geen zorgen hoeft te maken over het feit dat je kat op straat is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *