Verbouw je badkamer tot een hotel badkamer

Als je je ooit hebt verbaasd over de strakke perfectie van een hotelbadkamer, dan ben je niet alleen. In feite gebruiken veel mensen resort- en hotelontwerpen om hun eigen slaapkamers en badkamers thuis te renoveren. Dit is niet verbazingwekkend, gezien de hoeveelheid vermogen tot deskundig denken, professionele planning en high-end ontwerpwerk dat nodig is om badkamers voor hotels en resorts te creëren.

In dit artikel bespreken we enkele van onze favoriete ontwerpideeën die we hebben verzameld in hotelbadkamers over de hele wereld. Als je geïnteresseerd bent in badkamerrenovaties, bekijk dan deze tips.

Slimme functies en groene upgrades

Het upgraden van je badkamer met nieuwere technologie is nooit een slechte investering – en de hoteleigenschappen van vandaag lijken dat te begrijpen. Eigenschappen met drie en vier sterren voegen moderne, digitale functies toe aan hun badkamer. Strakke aanraakverlichting, krachtige toiletten en vloerverwarming zijn populaire toevoegingen.

Groen gaan is ook een trend, en tegenwoordig zijn milieuvriendelijke eigenschappen normaler dan ongebruikelijk. LED-verlichting, waterbesparende kranen en low-flush toiletten zijn niet alleen zorgvuldige upgrades voor residentiële en commerciële constructies, maar ze kunnen je ook helpen geld te besparen op nutsvoorzieningen.

Minimalisme

Minimalisme is misschien gewoon, hoewel hotels en resorts de neiging hebben minimalistisch design om te zetten in iets meer “extra”. Met gestroomlijnde lijnen en verfijnde ontwerpen, worden minimalistische functies gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals marmer, steen en hout om een ​​tijdloze luxe uitstraling te creëren.

Denk aan naadloze muur omringen gemaakt van platte marmeren stenen, leistenen vloeren, accenten van staal of messing en glazen douchewanden met rechte randen. Deze look is vrij eenvoudig om thuis te repliceren, zorg er gewoon voor dat je de beste materialen gebruikt die je kunt vinden (en hier en daar een beetje spettert over de accenten) om de kale, minimalistische basislook te voorkomen.

Eenvoudige kleuren

Hotel- en resortbadkamers lijken vaak veel op elkaar – vooral als het gaat om kleurtinten. Als je het opmerkt, zijn niet veel van hen afgedwaald van de beproefde aardetintenpaletten, en het is niet zo moeilijk om te zien waarom. Aardetinten – van goud en zilver tot wit, zwart, bruin en beige – deze kleuren zijn zonder twijfel je beste opties voor een lange levensduur en langdurige relevantie. Met aardetinten in je badkamer, zul je genieten van een look die zowel tijdloos als modern is, luxueus en minimalistisch, en tegelijkertijd klassiek en toch trendy.

Creëer een schitterende badkamer

Bij ARW staan ​​we altijd klaar om onze klanten te helpen hun huizen te upgraden met betere, mooiere badkamerruimtes. Van master badkamer transformaties en complete bad make-overs tot douche of bad vervanging, bad conversie en meer, ons team heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat je echt tevreden bent met de resultaten van uw badkamer renovatie. Zo ook voor een badkamerrenovatie Lier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *