Verlaag je bouwkosten door schroot en oud ijzer in te leveren:

Veel mensen huren, als ze gaan verbouwen of uitbouwen, een container voor puin en ander afval. Maar in die container gooien ze dan ook hun schroot of oud ijzer. Dat is in de eerste plaats niet goed voor het milieu omdat deze producten gerecycled kunnen worden. In de tweede plaats is het jammer omdat je voor oud ijzer en schroot ook nog geld kunt ontvangen. Dus als je gaat verbouwen of opruimen en je hebt oud ijzer of schroot, lever dit dan in bij kh-metals. De oud ijzer- of schrootprijs wordt net als bij olie bepaald door vraag en aanbod. Dat betekent dat, wanneer de vraag naar ijzer groot is, de prijs voor oud ijzer ook hoog ligt. De prijs die je voor oud ijzer of schroot terugkrijgt is daarom ook elke dag anders.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen oud ijzer inleveren:

Bij kh-metals kunnen particulieren en bedrijven oud ijzer en schroot inleveren. Het maakt niet uit hoeveel schoot of oud ijzer je wilt inleveren je kunt er altijd terecht. Als je veel oud ijzer of schroot hebt kun je gebruik maken van de zogenaamde oud metaal containerservice. Dan wordt er een oud metaal container geplaatst op de plek waar het oud metaal wordt verzameld. Dit kan zijn bij de woning die wordt verbouwd of op het terrein van je bedrijf. De containers die geplaatst kunnen worden variëren van 1 tot 40 kubieke meter. Je kunt kiezen voor een flat-rack, een container die wordt gebruikt als goederen vanaf de boven- of zijkant geladen moeten worden. Deze container is goed te gebruiken voor zware ladingen met een afwijkende afmeting, die niet in een standaard container passen. Ook vloeistofdichte containers kunnen worden geplaatst.

Wat zijn de voordelen van de oud metalen containerservice:

Wanneer je kiest voor de oud metalen containerservice is de plaatsing bijna altijd gratis. Als je een plaatsing aanvraagt staat de container binnen 24 uur op zijn plaats. Is de container vol dan hoef je maar te bellen of te mailen en binnen 24 uur wordt de container geruild of opgehaald. Je kunt ook kiezen voor de palletbox service. Deze is vooral geschikt voor kleinere hoeveelheden oud ijzer of voor duurdere metalen zoals koper, aluminium en messing. De container of de palletbox wordt gewogen en de opbrengst hiervan wordt op je rekening gestort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *