Een bouwbedrijf? Bestel badjassen met bedrijfsnaam ter promotie!

Heb jij een bouwbedrijf en ben jij dagelijks al vroeg op pad naar je klus? Dan ben jij waarschijnlijk een alfaman die zich de les niet laat lezen, goed voor zijn gezin zorgt, nergens voor terugdeinst, zelfverzekerd is én natuurlijk superhandig is. Veel bouwondernemers hebben voldoende werk, maar zouden toch wel iets aan hun naamsbekendheid willen doen. Een kleine vermelding in een regionaal krantje is een korte promotie en de vraag is maar wie dat nog leest in de tijd van het digitale tijdperk? Een stoere ZZP’er is niet te beroerd om zijn bedrijf te promoten, maar het moet niet te veel gedoe opleveren. Wij hebben de ultieme tip om tegen een zeer betaalbare prijs jouw bouwbedrijf jarenlang te promoten: een badjas met bedrijfsnaam of logo. Hoe het werkt? Lees het hieronder!

Een badstof capuchon badjas met bedrijfsnaam of logo online kopen

Wij hebben voor jou een webwinkel uitgezocht die mannenproof is. De meest veelzijdige & overzichtelijke webwinkel van de Benelux is beslist www.badjas.nl. Alle stijlvolle badjasontwerpen zijn duidelijk gecategoriseerd en met het makkelijke filtermenu navigeer jij makkelijk naar dé perfecte badjas. Bouwondernemers zijn vaak stoer dus daar hoort een stoere badjas bij. Denk dan aan een badstof badjas met royale capuchon van het merk ‘Badrock’. Een badstof katoenen badjas is ook nog eens multifunctioneel. Badstof katoen heeft namelijk een hoge absorptiegraad, ventileert goed en heeft een sneldrogend effect. Dat maakt een badstof badjas de ideale saunabadjas, maar tegelijkertijd is een badstof badjas ook heerlijk om thuis te dragen. Het trendy label ‘Badrock’ weet comfort, prachtige kleuren & kwaliteit op unieke wijze samen te brengen in haar ontwerpen. Op badjas.nl maken ze het de klanten graag makkelijk. Met behulp van de makkelijke ontwerptool is jouw capuchon badjas met bedrijfsnaam binnen een paar klikken besteld. Bestellen kan al vanaf 1 stuk. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren borduurgaren & moderne lettertypen. Zo kun je naast de standaardkleuren ook kiezen voor borduurgaren in het goud, zilver of neontinten. De levensduur van een badjas is gemiddeld acht jaar dus de badjas met jouw bedrijfsnaam zal lang blijven bestaan. Mensen zullen de badjas dragen in de sauna, bij het zwembad, thuis of op de camping. Een goede promotie van je bedrijf!

Een badjas met naam van je bedrijf als relatiegeschenk

De vraag rest dan nog wanneer jij de badjas met naam gaat schenken aan jouw relaties of medewerker. Een goed moment is bijvoorbeeld om dit te doen tegen de kerst. De ontvanger zal zich dagelijks herinneren aan jouw bedrijf. Een topcadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *