Wat is een geschikte container om te huren?

Je hebt het afgelopen jaar meer tijd doorgebracht in je eigen huis dan je dacht. Ook jij bent nu helemaal bedreven in het thuiswerken. Je hebt ongetwijfeld goed om je heen gekeken en gemerkt dat er toch best wat veranderingen mogen plaatsvinden. Je wilt je huis verbouwen, een mooie serre aanbouwen of je tuin eens goed onder handen nemen. Dat daar een hoop puin en afval bij vrijkomt, weet je goed. Weet je ook hoe veel dat kan zijn en heb je al plannen gemaakt voor een goede afvoer van je tuinafval of bouwafval? Ga dat zeker niet allemaal zelf regelen, maar ga vooral een goede container huren

Container huren of zelf afvoeren?

Zijn je verbouwingsplannen niet zo ingrijpend en is de hoeveelheid afval goed te voorzien, dan kun je gerust alles zelf afvoeren richting milieustraat. Bij de meeste verbouwingen aan je tuin of huis valt de hoeveelheid afval echter behoorlijk tegen. Vrijwel altijd is het veel meer dan je had gedacht. Omdat je graag voortvarend verder werkt aan je verbouwing, wil je niet dat het afval in de weg ligt. Afvoeren kost helaas veel tijd en energie, die je misschien liever aan de werkzaamheden zelf besteedt. Een container huren biedt je veel gebruiksgemak en levert aanzienlijke tijdwinst op. Je container staat op loopafstand van je verbouwingswerkplaats. Elke dag een paar keer de rommel opruimen en je kunt zonder problemen snel verder. Je bent sneller klaar met je verbouwing, je ziet het resultaat en het afval, daar wordt voor gezorgd.

Welk container huren?

Wil je een container huren, dan mag je erop rekenen dat ze hem komen brengen en ophalen. Maak je geen zorgen over de afvoer van je afval. Dat valt onder hun verantwoordelijkheid. Je hoeft alleen maar een parkeerplek bezet te houden voor de plek die de container gaat innemen. Bij de aanvraag willen ze graag weten voor welk doel je een container wilt huren. Er zijn namelijk speciale containers voor groenafval, verbouwingspuin, grond en restafval. Op basis van de lange ervaring van de verhuurder kunnen ze goed inschatten welk volume je container nodig heeft. Zo betaal je niet te veel voor een container die je toch niet geheel kunt vullen.

Een container huren en volledig ontzorgd zijn

Bij Rode Bak spreken ze een huurperiode met je af, uitgaand van je eigen planning en hun ervaring. Mocht het zo zijn dat je container eerder vol is, bel ze dan. Zij zorgen ervoor dat ze de container snel afvoeren en vervangen door een leeg exemplaar. Duurt je verbouwing langer dan gepland, bel ze dan ook. Ze passen online je huurperiode aan. Zij willen je geheel ontzorgen, zodat je je bezig kunt houden met het belangrijkste: de planning en uitvoering van je verbouwing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *