Betrouwbare logistieke dienstverlener

Duidelijke en goed uitgevoerde logistieke processen zijn essentieel voor een bedrijf. Een betrouwbare logistieke partner zoals Raben Group is dan ook onmisbaar. Bij deze logistieke dienstverlener is zowat alles mogelijk op gebied van nationaal en internationaal transport. Met vestigingen in 13 Europese landen en een enorm aanbod aan opslagplaatsen en magazijnen zijn ze één van de grootste spelers in Nederland. Of u ze nu inschakelt voor wegtransport of voor zee- of luchtvracht, u zal telkens van de kwaliteit en de goede service versteld staan!

Verse producten transporteren

Iets wat steeds om vakkennis en professionalisme vraagt, is de logistiek verse producten. Raben Group beschikt dan ook over verschillende transportmiddelen waarin de temperatuur exact ingesteld kan worden. De versheid en de veiligheid van de producten wordt zo gegarandeerd. Dankzij de professionele logistiek verse producten van Raben Group vindt u steeds verse producten in de winkels terug!

FTL Transport

Naast het transporteren van voedsel, is Raben Group ook gespecialiseerd in FTL transport. FTL staat voor Full Truck Load. Hierbij wordt een steeds een volledig geladen vrachtwagen de weg op gestuurd. FTL transport is de meest efficiënte manier om goederen te transporteren. De vrachtwagen rijdt namelijk meteen van het startpunt tot de eindbestemming. Ook het laden en lossen zal snel en vlot verlopen. FTL transport is zowel voor de transporteur als voor de klant dan ook de ideale oplossing.

Persoonlijke service

Raben Group benadert elke klant persoonlijk en zal samen met u een geschikte oplossing voor uw goederen zoeken. Ze bieden oneindig veel logistieke middelen aan, waardoor u dan ook de perfecte oplossing voor uw project zal vinden. Raben Group is een betrouwbare en efficiënte logistieke dienstverlener waar de wensen van de klant steeds centraal staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *