bedrijfspand

De ideale locatie voor jouw bedrijfspand.

Wordt jouw huidige bedrijfsruimte te klein? Dan betekent dit waarschijnlijk dat je flink aan het groeien bent, in personeel en omzet. Als uitbreiding in het huidige pand niet meer mogelijk is, dan is het tijd om opzoek te gaan en een nieuwe bedrijfsruimte te huren.

Echter is het wel lastig om in de randstad een geschikte ruimte te vinden. Je moet namelijk met vele aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld de parkeerruimtes voor klanten en je personeel, om hun de dure parkeerkosten te besparen. De vergaderruimtes, eventueel een tuin of balkon en zeker ook de schoonmaak service. Want aan het eind van de dag wil je niet jezelf of je collega’s nog aan het werk zetten met een dweil in de hand.

Gelukkig biedt Deskfinder de uitkomst, ze zoeken voor jou de perfecte match. Met advies op maat en een ruim netwerk aan makelaars verspreid door heel Nederland, is de kans een stuk groter dat je een plek vind voor jouw bedrijf en het personeel. Ze nemen het werk letterlijk uit handen. Deskfinder helpt bedrijven en professionals in hun zoektocht naar een kantoorruimte. Een onafhankelijke kantorenplatform die huurders ondersteunt in het vinden van de kantoorruimte of werkplekken op maat.

De eerste bezichtiging
Heb je haast bij het zoeken van een kantoorruimte in Amsterdam? Wacht dan niet langer. Klik op het hartje en markeer deze als je favoriet. Je kan ook filteren op het aantal personen of het aantal m2. Heb je een lijstje gemaakt, dan word het tijd voor een bezichtiging. Er wordt meteen een bezichtiging ingepland, zonder vooraf een afspraak te moeten maken. Met een beetje geluk, zelfs in drie uur. Zo snel kan het allemaal gaan! Het enige wat je moet doen  is het invullen van een formulier en het toesturen naar deskfinder.

Met de juiste kennis en laatste ontwikkelingen die zich voordoen op de markt, kunnen ze inspelen en hier gericht advies op geven. Op basis van specifieke wensen ontvang je een passend advies op maat. Waar wacht je nog op? Ervaar zelf hoe snel en gemakkelijk het kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *