Deze bestelbussen zijn perfect voor in de bouw

Om al je bouwspullen te vervoeren, heb je natuurlijk een fijne auto nodig met genoeg laadruimte. Daar zijn bestelbussen heel geschikt voor en deze worden ook veel gebruikt in de bouw. Maar welke bestelbussen zijn nou het beste en hebben genoeg plek voor al je bouwspullen? Dat lees je hieronder.

Volkswagen Transporter

Deze bestelbus is niet alleen ideaal om al je gereedschap mee te vervoeren. Deze bestelbus is namelijk ook verkrijgbaar in de variant vijf zitplekken, waardoor die ook geschikt is voor je familie of uitjes met vrienden. De Transporter rijdt vaak op diesel en is ook verkrijgbaar als schakelauto of als automaat. Onder de bijrijdersstoelen zitten ook nog opslagruimtes waardoor je genoeg ruimte hebt in deze Volkswagen Transporter. Je kan maximaal nog 1056 kilo aan bouwmateriaal meenemen in deze bestelbus. Dat is niet niks! Dat is ook een van de redenen dat je deze bestelbus vaak ziet rondrijden en is het ook niet voor niks een van de beste bestelbussen.

Nissan E-NV200

Een elektrische bestelbus die wel een actieradius heeft van 200 kilometer en na 40 minuten snel laden kun je weer de weg op. Hierdoor heb je minder brandstofkosten en door de enorme laadruimte kun jij al je bouwspullen meenemen. Je kunt nog maximaal 750 extra kilo meenemen en heeft twee zitplaatsen zodat je compagnon ook nog mee kan in deze bestelbus. Met het elektrische auto lease-plan lease jij deze bestelbus makkelijk en snel. Zo kun jij binnenkort al op pad naar klanten, naar de bouw of naar de werkplaats met deze handige bestelbus.

Opel Vivaro

Met deze driepersoonsbestelbus ben je snel bij je klanten en heb je met een laadruimte van 5,2 kubieke meter genoeg ruimte voor al je bouwspullen. De auto is vaak handgeschakeld en beschikt over vijf deuren, waarvan de achterdeuren helemaal opengeklapt kunnen worden. De laadruimte kan met 1102 kilo worden belast en je kan zelfs op het dak nog je spullen kwijt. Deze bestelbus is dus ideaal voor in de bouw. Wil je deze bestelbus alleen zakelijk gebruiken? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor auto leasen zakelijk.

Mercedes-Benz Sprinter

De grootste bestelbus uit dit rijtje: de Mercedes-Benz Sprinter. Deze wagen is er in verschillende modellen, maar ze zijn allemaal geschikt om voldoende bouwspullen mee te nemen. Zo heb je de handgeschakelde Mercedes maar is deze uitvoering ook verkrijgbaar in een automaat. In deze bestelbus passen drie mensen en kunnen de achterdeuren helemaal open geklapt worden. Zo kun je makkelijk grote en zware dingen in de auto zetten. Daarnaast kun je in de laadruimte van de bestelbus vakken en opbergruimtes maken, maar kun je hem ook helemaal leeg laten zodat al je spullen er gemakkelijk in kunnen. Je kunt de cabine dus helemaal naar eigen wens inrichten. De laadruimte kan nog tot maximaal 651 kilo worden belast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *